Tannimplantat i utlandet - Budapest, Ungarn

Tannimplantat: Hvorfor reise til Ungarn for å få tannbehandling? Selv om tanken på tannturisme kan virke fjern for noen, er sannheten at mange vestlige pasienter velger å reise utenlands for å få tannbehandling.

Enten det dreier seg om restaurerende eller kosmetisk tannbehandling, er Ungarn et av de mest populære reisemålene for tannturisme i Europa. Hvorfor er Ungarn så attraktivt for så mange pasienter, og hvordan er de ungarske tannklinikkene sammenlignet med vestlige land?

Det handler ikke om at vestlige land ikke har tannleger i verdensklasse eller at visse tannlegetjenester ikke er tilgjengelige, men at Ungarn tilbyr de samme tjenestene mye billigere.

Rimelig pris er en viktig faktor for mange pasienter som ønsker tilgang til tannbehandlinger av høy kvalitet, men som har svært vanskelig for å få det til prisen for vanlige tannlegetjenester i hjemlandet.

Tannbehandlinger koster – betydelig mindre

Prisforskjellen kan være så mye som 50-70 %, avhengig av hvert enkelt tilfelle. Det er ikke rart at tannlegeturismen eksploderer i Ungarn, et land med lange tannlegetradisjoner.

Ungarn har flere tannleger per innbygger enn noe annet europeisk land, noe som også betyr at konkurransen mellom tannlegene er knallhard og at kvaliteten på tannlegetjenestene er helt i toppklasse. Det er ikke bare tannbehandlinger som lokker turister til dette sentraleuropeiske landet, men også selve tannlegeutdanningen som får tusenvis av studenter til å studere ved de beste fakultetene i landet.

Tannklinikker i Ungarn tilbyr rimelige priser

Tannlegene i Ungarn er blant de best kvalifiserte i Europa, og de oppmuntrer seg selv til å fortsette å utvikle sine kunnskaper og ferdigheter ved å delta på seminarer og opplæringsprogrammer for å oppnå akkreditering.

I tillegg til rimelige og dyktige leger har Ungarn også muligheter innen andre aspekter knyttet til helseturisme, for eksempel termiske bad og spa. Tanken om å kombinere tannbehandling med litt avslapping på en kort ferie er selve essensen av tannlegeturisme i Ungarn. Mange byråer har spesialisert seg på å tilby komplette pakker som inkluderer tannbehandling, reise og overnatting.

Budapest – lett tilgjengelig med lavprisflyselskaper

Ungarn er lett tilgjengelig fra alle europeiske land, og lavprisselskapene tilbyr billige flybilletter til Budapest. Tannklinikkene er strategisk plassert slik at de er lett tilgjengelige for utlendinger, og de fleste klinikkene ligger i hovedstaden og på grensen til Østerrike i byer som Mosonmagyaróvár og Sopron.

Noen av de ungarske tannklinikkene har også kontorer i utlandet som spesialiserer seg på konsultasjonstjenester og organiserer reisen din til Budapest, der du kan få den behandlingen du ønsker til den prisen du har fått oppgitt av andre tannklinikker i hjemlandet.

Nyeste kosmetisk tannbehandling til en billig penge

Tannklinikker i Ungarn tilbyr det samme brede utvalget av restaurerende og kosmetiske tannbehandlinger som du har tilgang til i hjemlandet ditt. De moderne, toppmoderne tannklinikkene i Budapest tilbyr god tannpleie til rimelige priser, uten kompromisser.

Hvis du ikke har noe imot å reise til et annet land for å få tannbehandling og du liker noen dager med avslapning og sightseeing, kan tannlegeturisme i Ungarn være det rette valget for deg. Få den behandlingen du trenger av noen av de beste i bransjen, og nyt en dag eller to med avslapning i Europas helsehovedstad!

Endelig smile med hele munnen

Få en rekonstruksjon av hele munnen for et sunt smil! Send oss CT-skanningen eller røntgenbildet ditt, så gir vi deg en detaljert behandlingsplan. Vi forklarer hele prosedyren slik at du får en bedre forståelse av hva du trenger for å få et sunt smil. Vår mest populære tannbehandling er de såkalte “all-on-4-implantatene”, som gir deg en sterk og varig base for helprotesen din. Budapest i Ungarn er et populært feriested for norske pasienter. Flere tannklinikker (Helvetic Clinics, Kreativ Dental) utfører tannbehandlinger på norske pasienter året rundt.

Folk fra Island reiser til Budapest i Ungarn for å få tannbehandling. Les mer om hvorfor!

Kontakt oss nå!

    Your Name (required)

    Your Email (required)

    Subject

    Your Message

    Please prove you are human by selecting the tree.